VIDEO Adevărul Live Financiar: Compania canadiană Bombardier intenționează să creeze noi locuri de muncă în România

de Adevarul Financiar 17-12-2015
Familiarizat cu mediul de afaceri local, încă din anii 90, când a venit în România, ca manager în cadrul concernului Siemens, Volker Kregelin, vicepreședinte de vânzări pentru Germania și Europa de Est Bombardier, vorbește, în cadrul Adevărul Live Financiar, despre planurile de investiții ale Bombardier, în România.

De asemenea, invitatul comentează ultimele știri privind controversele din jurul celei mai recente licitații pentru metroul bucureștean.

Bombardier Transportation a livrat trenuri de metrou şi echipamente de semnalizare, în valoare de 300 milioane de euro, către Metroul București. Metroul a început să introducă ramele de la Bombardier, model Movia 346, începând cu 2003. Au fost 44 de rame de metrou și au fost construite pentru Romania de Bombardier Transportation împreună cu Electroputere Craiova.

Bombardier detine un birou local de vanzari, in Bucuresti, si un centru de servicii administrative in Cluj. Este un centru de servicii administrative care asigură aceste activitati pentru toate fabricile si filialele Bombardier din Europa, cu exceptia Tarilor Scandinave si Marea Britanie.