Casele de pariuri niciodată nu-ți dezvăluie secrete despre pariuri. Biletu-zilei.com îți oferă însă ponturi despre pariuri

de Adevarul Financiar 27-09-2016
Casele de pariuri nu vor dezvălui niciodată secretele lor cu privire la pariurile online. Idei despre câștiguri, despre sisteme de pariuri la diverse case de pariuri, despre metode și sfaturi, se pot găsi peste tot pe internet. Dar, se știe foarte bine că puține dintre aceste sisteme sunt întotdeauna susceptibile de câștiguri imense de pe urma pariurilor la casele de pariuri sportive. Totuși, există unele metode și abordări pe care casele de pariuri online preferă să nu le utilizați. În acest articol voi vorbi despre unele din aceste metode și modalitatea în care orice parior poate profita de ele, pentru a-și mări câștigurile.

Trucul nr. 1

Există pariuri pe care casele de pariuri urăsc să le facă, dar sunt obligate să le facă. Practic, modul în care se calculează plasarea unui pariu în fiecare sens, face ca o casă de pariuri să plătească mult mai mult decât trebuie. Pentru a profita de acest lucru, se poate paria și câștiga în afara schimburilor de pariuri, care oferă o șansă mai mare de câștig decât probabilitățile adevărate. În esență, pariorii vor avea un avantaj rentabil pe termen lung.

Trucul nr.2

Trebuie să ne amintim faptul că pariorii încearcă să facă cât mai mulți bani posibil, și să facă publicitate pariurilor lor pe care ei le-au făcut. Pariorii trebuie să încerce să evite pariurile care sunt puternic promovate de către casele de pariuri. Acestea sunt în general pariuri cărora li se face o publicitate foarte mare, dar care au foarte puține șanse de câștig. Dacă vă doriți să câștigați, pentru voi este cel mai și cel mai rentabil, să optați pentru pariurile individuale simple, în special în cazul pariurilor din domeniul fotbalist.

Trucul nr. 3

O excepție de la această regulă este în relație cu bonusurile la pariuri online. Bonusurile caselor de pariuri online au scopul de a determina oamenii să înceapă să parieze. Este evident că se încearcă să se compenseze costul primelor de pariere cu câștigurile de pe urma pariurilor necâștigătoare pe termen lung. Însă, dacă un parior se informează temeinic, își face o bună strategie și este disciplinat, este posibil să își poată plasa pariul cu banii de pe bonus sau poate paria optând pentru opțiunea cash-in pe care o oferă unele case de pariuri. Multe persoane obțin venituri suplimentare decente de pe urma pariurilor la casele de pariuri.

Trucurile despre pariuri pe care casele de pariuri sportive nu le dezvăluie

Totuși, trucurile sunt doar un punct al iceberg-ului. Dacă sunteți dispuși să faceți acest efort, fiind disciplinați și să urmați un demers strategic pentru pariurile făcute, este posibil să beneficiați de câștiguri pe termen lung de pe urma pariurilor, utilizând diferite metode. Casele de paruri câștiga prin intermediul aplicări statisticii și probabilității. Acum este rândul vostru să folosiți toate armele contra lor.
Prima armă pe care trebuie să o aveți la îndemână este informația. Fără informație nu veți putea niciodată face nimic în niciun domeniu. Informația înseamnă putere. Puterea vă dă șansa să vă creați propriile strategii de pariere, pe care trebuie să le urmați cu sfințenie, indiferent de situație. Strategia o stabiliți după o îndelungă informare despre topul caselor de pariuri online, despre ratinguri, cote, etc.. După ce o stabiliți nu trebuie să o schimbați sub nicio formă. Schimbarea ei nu înseamnă altceva decât o șansă de eșec. Așadar, vă recomand să vă informați intrând pe biletu-zilei.com.

Dacă casele de pariuri nu vă oferă niciodată secretele cu privire la pariuri, fiindcă în caz contrar ele ar da faliment, iar voi, pariorii, ați deveni milionari, site-ul biletu-zilei.com vă oferă ponturi despre pariuri în fiecare zi. Aceste ponturi oferite zilnic de echipa acestui site reprezintă pe lângă informație și strategie, o o altă armă foarte puternică, care vă poate ajuta să câștigați în urma pariurilor la casele de pariuri online.

Așadar, având la îndemână aceste arme puternice, este timpul să vă relaxați, să scăpați de starea de nervozitate și să pariați siguri pe voi. Veți vedea că, atunci când vă veți aștepta mai puțin, norocul vă va ieși în cale.

Pariați mereu ținând cont de ponturile despre pariuri ce vă sunt oferite zilnic pe biletu-zilei.com, un site creat cu scopul de a ajuta pariorii să obțină venituri suplimentare din pariuri.