Ce sunt fotoliile de masaj de la Komoder şi de ce reprezintă o investiţie profitabilă

de Adevarul Financiar 08-12-2016
În ultimii ani, la nivelul întregii ţări, interesul românilor pentru fotoliile de masaj profesionale a crescut din ce în ce mai mult. Oamenii au început să fie conştienţi de efectele benefice pe care le are o şedinţă de masaj în adevăratul sens al cuvântului pentru sănătate, aşa că vor ştie cât mai multe detalii despre aceste aparate revoluţionare.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care îşi doresc să achiziţioneze un fotoliu de masaj profesional, cum sunt cele oferite de compania Komoder, în continuare vom prezenta informaţii utile despre avantajele oferite de fotoliile de masaj şi de ce reprezintă o investiţie profitabilă pentru oricine.

Avantajele oferite de un fotoliu de masaj

O programare la un salon specializat în masaj poate deveni costisitoare şi incomodă pentru oamenii al căror timp este preţios. Pentru a rezolva într-un mod simplu această problemă, experţii în domeniu au realizat fotoliile de masaj, ele fiind gândite ca o alternativă la masajul tradiţional. Practic, fotoliul de masaj reprezintă o metodă eficientă de detensionare a muşchilor şi de eliminare a stresului.

Există fotolii de masaj pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Cele mai simple îşi concentrează mişcările în zona capului, a gâtului, spatelui, umerilor şi a mâinilor. Fotoliile complexe pot masa mai multe zone ale corpului, în poziţii mult mai confortabile, prin proceduri diferite de masaj. De aceea, atunci când alegeţi un fotoliu de masaj, trebuie să vă fie destul de clar ce vreţi de la acest aparat. Este posibil ca nevoile dumneavoastră să poată fi satisfăcute de un model mai puţin costisitor, iar economia realizată astfel să fie considerabilă sau, dimpotrivă, să aveţi nevoie de un fotoliu de masaj cu funcţii complexe.

De ce reprezintă o investiţie profitabilă achiziţionarea de fotolii de masaj

O persoană ocupată ar putea aprecia un fotoliu de masaj în intimitatea propriei case. Spaţiul ocupat de un asemenea aparat nu este chiar mare, iar instalaţia electrică nu trebuie să fie construită special. În plus, fotoliile de masaj sunt construite în culori diferite, care se pot încadra în orice peisaj.

Un fotoliu de masaj poate fi o bună investiţie şi din punctul de vedere al angajatorului care ţine la bunăstarea salariaţilor săi. Un moment de relaxare de-a lungul unei zile grele de lucru poate fi, de fapt, un moment de repornire a productivităţii. Bineînţeles că puteţi alege varianta unui maseur profesionist, dar ce înseamnă asta din punct de vedere logistic? Un spaţiu special, cheltuieli pe măsură, garderobă, prosoape şi multe altele. În schimb, un fotoliu de masaj ocupă un spaţiu relativ restrâns, funcţionează cu curent electric, fără pauze, iar cel care vrea să se relaxeze o poate face în hainele cu care este îmbrăcat.

Fotolii de masaj de la Komoder

Komoder, prima companie care a adus în România piaţa fotoliilor de masaj profesionale, pune la dispoziţie o gamă foarte variată de zeci de modele de scaune de masaj. Fotoliile realizate de brand-uri renumite precum Panasonic, Inada, iRest, Tokuyo sau Rokol vin în întâmpinarea utilizatorilor cu funcţii de masaj complexe, elaborate, care ajută la tratarea durerilor de spate, de gât, la detensionarea muşchilor şi care vă ajută să scăpaţi de stres şi oboseală.