Disciplină chineză: Angajaţii unei bănci din China, bătuţi cu rigla la fund din cauza performanţelor slabe

de Adevarul Financiar 21-06-2016
O înregistrare video în care mai mulţi angajaţi ai unei bănci din China sunt bătuţi cu rigla la fund din cauza performanţelor lor slabe a devenit virală pe Internet și a stârnit indignare în mediul online.
Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone

Potrivit imaginilor surprinse cu un telefon mobil, opt angajaţi ai unei bănci din mediul rural sunt loviţi de mai multe ori cu o riglă de lemn, pe o scenă, în timpul unui eveniment organizat de bancă. Potrivit News.ro, imaginile au devenit virale pe o reţea de socializare din China.

Una dintre angajate pare să-şi piardă echilibrul în urma loviturilor primite, iar alţi salariaţi se abţin cu greu să nu plângă în faţa unei astfel de umilinţe.

Presa locală a anunţat ulterior că incidentul a avut loc în timpul unui team-building organizat de bancă şi că cel care îi loveşte pe angajaţi este un antrenor motivaţional. Acesta le-a cerut, totodată, angajaţilor să spună care au fost motivele pentru care rezultatele lor au fost slabe.

Se pare că responsabilii băncii respective au anunţat că au iniţiat o anchetă, după ce imaginile au devenit virale pe Internet.

Filmulețul poate fi vizionat AICI.

 

Share on Facebook5Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone