Un actor din „Game of Thrones“ şi-a lansat propriul brand de bere, în colaborare cu producătorul Guinness

de Adina Vlad - jurnalistă 28-08-2016
Jason Momoa, actorul care interpretează personajul Khal Drogo în distribuţia serialului „Game of Thrones“ („Urzeala Tronurilor“ – lb. română), a lansat în colaborare cu producătorul de bere Guinness un brand propriu, care se va numi Mano Brew, informează site-ul revistei New Musical Express, citat de News.ro.

Jason Momoa a început această colaborare după ce a vizitat în timpul unei vacanţe fabrica de bere pe care compania Guinness o deţine în Dublin.
Actorul a interpretat personajul Khal Drogo în primul sezon al serialului „Game of Thrones“. El a vizitat de curând Dublin, unul dintre oraşele în care este turnat acest serial produs de HBO, iar vizita lui i-a determinat pe fanii serialului să creadă că personajul Khal Drogo va fi „readus la viaţă“ în următorul sezon din „Game of Thrones“, care va avea premiera în 2017.

Însă Jason Momoa a dezvăluit pe reţelele de socializare că s-a aflat în Dublin pentru a vizita fabrica Guinness, iar managerii acesteia i-au oferit posibilitatea de a-şi lansa propriul brand de bere, denumit Mano Brew.

„Sunt cel mai norocos om din lume. Sfinte Dumnezeule, Guinness tocmai a produs prima bere Momoa, denumită Mano. Veniţi să o încercaţi. Sunt oficial uluit“, a scris starul pe contul lui de pe Instagram.

După apariţia sa în „Game of Thrones“, actorul Jason Momoa a interpretat personajul Mountain Indian în două sezoane ale serialului ”The Red Road”, înainte de a-l juca pe supereroul Aquaman în filmul ”Batman vs Superman”. El va juca rolul principal într-un film dedicat personajului Aquaman, ce va fi lansat în 2018.

Jason Momoa, născut pe 1 august 1979, a scris şi regizat lungmetrajul lui de debut, ”Road To Paloma”, ce a fost lansat în 2014.

jason momoa game of thrones